Går ni i bröllopstankar?

Vi hjälper er att föreviga er stora dag på foto och film om så önskas! Eftersom alla bröllop är olika så vill vi gärna träffas några gånger för att stämma av  era förväntningar och önskemål för att kunna leverera de bilder som ni önskat er. Ni kan boka oss för olika paket: bröllopsporträtt, vigselpaket, bröllopspaket eller för heldagsbröllop.

Bröllopsfotograferingen sker i naturligt ljus efter de bästa förutsättningarna. Tidpunkten för fotografering utomhus spelar stor roll för att utnyttja ljuset till fullo. Vanligtvis brukar det vara  på morgonen och eftermiddag/kväll då ljuset inte är så starkt. Golden hour som inträffar strax innan solen går ner, ger den där magiska känslan i bilderna som vi vill uppnå. Det varierar självklart med årstiderna. Vid dåligt väder har vi en plan B och ibland hittar vi fina platser inomhus eller under tak istället!

Nedan följer bildexempel från några av våra bröllop.

Therese och Martina

En otroligt fin dag i soliga Hossmo. Vi fick äran att fotografera Therese och Martinas fina bröllop. Dessa två sa JA och bytte ringar i det gröna nere vid havet. Så mycket kärlek och en liten, intim ceremoni bland vitsippor och grönskade natur. En dag som vi var så glada att vi fick ta del av. Vi kan bara önska lycka till och tack för att vi fick föreviga er dag!

All kärlek och lycka till er!

Brudpar, barn och brudtärna i Pukeberg

Helén och Andreas

En solig dag i fina Karlskrona hade vi nöjet att fotografera Helén och Andreas som knöt bandet inne i Karlskrona rådhus. Kort fotografering där vi fick till en kort first look, vigselfoto och statshandling. Borglig vigsel och en kort vandring genom en grönskande stad. Ikoniska byggnader och givetvis en stund vid havet :) En härlig dag med känslor och värme.

En jättefin dag med glada stunder, känslor och värme- tack för att vi fick dela er dag!

Brudpar, barn och brudtärna i Pukeberg

Hedda och Robin

En härlig eftermiddag med Hedda och Robin. Detta mycket fina par hade redan gift sig men skulle ha festen vid ett annat tillfälle. För att göra det mesta av det så blev det en bröllops fotografering fast en annan dag. Kläderna var på plats, brudtärnan likaså. Barnen skötte sig galant och bara glada miner. Dagen bjöd på både sol och regn. En rejäl blandning som gav helt olika känslor vid varje moment. Lägger vi till en fin bil i mixen så har vi en otroligt härlig fotografering i fina Pukeberg, Nybro.

En jättefin dag med glada stunder, känslor och värme- tack för att vi fick dela er dag!

Brudpar, barn och brudtärna i Pukeberg

Dubbelbröllop

Pelle och Lina,
Tim och Ida

Med Pelle, Lina, Tim och Ida knöt banden samma dag tillsammans i ett dubbelbröllop. Vigseln hölls utomhus i fina Agebo. Familjegården och dess marker har stor betydelse för paren och att ha möjligheten att ha sin bröllopsdag på dessa bidrog till den härliga känsla som vi alla hade den här dagen. För oss var det en extra utmaning att fånga två par samtidigt. Roligt och med vår fördel att vara två fångade vi deras dag. Så många härliga par och alla gäster gjorde den soliga dagen perfekt.

En jättefin dag med glada stunder, känslor och värme- tack för att vi fick dela er dag!

Två brudpar vid en natursten i Agebo utanför Nybro

Andreas och Sandra

En resa ner till Skåne, Trelleborg och ut på den fina vingården i Hällåkra.

En borglig vigsel i Trelleborgs rådhus som sedan tog oss vidare till Hällåkra Vingård där vi hade ett fantastiskt väder, glada miner och minnen för livet. Middagen serverades på långbord ute och fikat framåt kvällen togs i den fina cafeterian. Vi avslutade dagen med en härlig Golden Hour och ljuset fångade paret och gästerna i ett magiskt ljud.

En jättefin dag med glada stunder, känslor och värme- tack för att vi fick dela er dag!

Ett brudpar på Hällåkra Vingård

Andreas och Emelie

Andreas och Emelie hade väntat länge på sin bröllopsdag som de sa ja till varandra i St Johanneskyrkans kapell i Kalmar. Vi fick följa med den blivande bruden till frisören och sedan vidare till Hotel Scandic för påklädning.  Den blivande äkta maken fick stöd av sin bestman att förbereda sig och barnens klädsel under mycket bus och stoj! First look skedde i Långviksmarken vid bryggan. Ett tårögt tillfälle med många bubblande känslor. Efter vigseln förflyttade vi oss till Öland där mottagningen skedde på hotell Skansen Färjestaden!  

En jättefin dag med humor, känslor och värme- tack för att vi fick dela er dag!

Brudpar går ut ur kyrkan med såpbubblor i luften

Rasmus och Hanna

Rasmus och Hanna gifte sig en härlig höstdag i Örsjö kyrka och färgerna skapade magi under fotograferingen. Det var ett litet och intimt bröllop med enbart de närmaste vännerna och familj.  

Bröllopsporträtten skedde efter vigseln i närområdet och det var inte svårt att hitta vackra platser runt Örsjösjön och vandringsleden! 

Vi fick även äran att föreviga deras dag hemmavid där mottagningen hölls. Vilka härliga bilder vi fick i den lantliga och rustika miljön! Stort tack till vårt kära bröllopspar för förtroendet och ett sagolikt höstbröllop!

Marcin och Lena

Marcin och Lena sade ja till varandra under en strålande augustidag i den fina kyrkan i Örsjö. En fantastisk heldag med; förberedelser (påklädning), first look, vigsel, bröllopsporträtt och mottagning/fest. Dagen bjöd på flera  härliga minnen från olika platser under dagen. Resan tog oss från morgonens förberedelser och påklädning i Eskilsryd, till Norrlidens brygga i Kalmar för “First look” och hemåt till Örjsö kyrka för vigselceremonin. Efteråt blev det bröllopsfotografering i fina Toresbo där paret kunde andas ut i den fina veteranbilen för att slutligen hålla middagsbjudning och fest in till småtimmarna i Örsjö Bygdegård. Vi önskar paret all lycka och lämnar dom med många härliga och somriga bilder som minnen från dagen.

Robert och Iza

Robert och Iza valde att bli man och hustru i vackra Algutsboda kyrka. Vi tog bröllopsporträtten på två platser denna dag. I närområdet kring kyrkan i Alsterbro fanns en jättefin park mot Hembygdsgården där vi tog bilder innan vigseln och den lummiga miljön utanför Café hos oss i Nybro. Det var ett magiskt kvällsljus och många fina foton från den serien! Vi hann även med att ta bilder från mottagningen och en fest i polsk anda satte stämningen för resten av kvällen! En fantastisk heldag med många skratt och ömma blickar!

Nikos och Jessica

Nikos och Jessica hade ett mysigt hemmabröllop där vi fångade dom i Golden hour. Vi var inte primära fotografer på denna vigsel utan stod för filmningen.

Detaljer och dukningar

Er speciella dag består oftast av mycket planering och små detaljer. Vi fångar dessa då er dag ska handla om er.

Stunder och känslor från våra bröllops fotograferingar

Att fånga er speciella dag är vårt sanna nöje. Lägg stressen av att fånga er dag åt sidan och låt oss skapa minnen som varar.