Bröllopstankar?

Vi hjälper er att föreviga er stora dag på foto och film om så önskas! Eftersom alla bröllop är olika så vill vi gärna träffas några gånger för att stämma av  era förväntningar och önskemål för att kunna leverera de bilder som ni önskat er. Ni kan boka oss för enbart vigselceremonin, bröllopsfotografering – porträtt, eller en heldag (ca 8 timmar).

Bröllopsfotograferingen sker i naturligt ljus efter de bästa förutsättningarna. Tidpunkten för fotografering utomhus spelar stor roll för att utnyttja ljuset till fullo. Vanligtvis brukar det vara  på morgonen och eftermiddag/kväll då ljuset inte är så starkt. Golden hour som inträffar strax innan solen går ner, ger den där magiska känslan i bilderna som vi vill uppnå. Det varierar självklart med årstiderna.

Kontakta oss nu!

”Gravity can not be held responsible for people falling in love”

– Albert Einstein

Robert och Izas bröllop 2021

Golden hour

Ljus som ljus kan man tycka, men faktum är att ljuset vid Golden hour är så mycket mjukare och bilderna får ett magiskt ”glow”. Det är något som du inte åstadkommer mitt på dagen i full sol = starkt ljus som skapar skarpa skuggor. Även om vi älskar att fotografera i detta ljus så tar vi självklart bilder precis vilken tidpunkt som helst på dagen/kvällen.

Bröllopsparet på bilden är våra kära släktingar Nikos och Jessica!