Event

Event av alla slag från studentmingelfotografering till marknader och bilträffar. Vi är ute och rör på oss en del, men tar gärna emot tips på roliga event runt Kalmarregionen. Eller anlita oss för någon specifik händelse du vill ha på bild!

Frank Martini Malmö 2023

Frank Martini på Moriskan i Malmö 2023. En underbar föreställning/show som lever upp till sitt namn, Party of the Century. Showen levererade en kavalkad av olika nummer och uppvisningar. Allt från dans till spex och ett tempo som skapade en härlig stämning i hela lokalen. Stilarna och kläderna var underbara och 1920talets allra bästa delar var närvarande. Vi lämnade de tråkiga bitarna utanför :). För oss som fotografer var det ett hav av fina kläder, ljus, glitter och ljusspel.  

Vill du ser mer bilder från evenemanget så kan ni hitta dessa här! Länk!

Höstcruising Nybro 2023

Cruising i Nybro. Hösten 2023. Det var en kall men fin dag i början på oktober som väldigt många fina bilar intog Nybro stads gator. Cruisingen i Nybro brukar locka många till eventet men denna gången höll kylan de borta. Vi var på plats och uppskattade cruisingen lika mycket som alltid. Nybro lever upp och vi som observerar njuter av ljudet och de härliga färger och former som gamla bilar har. Nedan har du ett axplock av bilder från dagen. 

Var din bil med? Du vet väll att du kan köpa de bilder vi tog från eventet här! Länk!

Rockabillyfestivalen Emmaboda 2023

Rockabillyfestivalen i Neonparken Emmaboda 2023. Vi var på plats och både njöt och fotade en del av uppträdarna. Lite mingelbilder och annat för att fånga stämningen på festivalen. Det var en mysig om än liten festival som bjöd på härlig stämning och väldigt rimliga priser :)

Vill man köpa och se mer bilder från detta event så finns de att tillgå på den här länken

Vadstena cruising

En spontan Cruising i Vadstena med många fina pärlor för den som har ett bilintresse. Vi råkade av en händelse hamna mitt i detta och eftersom kamerorna redan hängde runt halsen, passade vi på att ta några bilder!

Åkrahälls studenter

Vi fick äran att fotografera studenternas sista dag på Åkrahäll 2020 och 2021. Dessa bilder användes främst till ett pågående onlinebildspel samt lades senare upp på Åkrahällsskolans webbsida. Två mycket hektiska dagar men så roligt att försöka fånga alla känslor och ögonblick på bild!

Vikingar i försvar med sköldar

Fotevikens vikingamarknad

Om du gillar vikingatiden så ska du passa på att besöka Fotenviken i Skåne. Allra helst under någon av deras lite mer speciella dagar som tex marknaden. En fantastisk miljö med tidsenliga hus i en liten by vid havet. Här skulle man bo jämt!