Om oss – Ida och Dann!

Vi är ett par som älskar att kasta oss in i nya och spännande projekt! Vår gemensamma passion för fotografi driver oss att samarbeta och komplettera varandra i våra projekt. Beroende på fotouppdragen gör vi en noggrann avvägning för att bestämma vem som tar huvudansvaret för det specifika tillfället (First vs Second shooter). Denna strategi säkerställer inte bara tydliga roller för oss, utan gör också att vi kan leverera en bredare variation av bild- och filmmaterial.

Vi ser fram emot att skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med dig!

IdaFotograf/kreatör
Med en bakgrund inom bild och form trivs jag vid skapande och design. Kameran är mitt huvudverktyg, och jag älskar att delta i projekt som kräver extra förberedelser. Det kan innebära att utforska loppisar för att hitta den perfekta outfitten, leta efter ideala platser och fördjupa mig i fotoinspiration. Jag investerar även tid i att förbättra mina fotoredigeringskunskaper genom att följa noggrant utvalda tutorials på YouTube. Utforska min värld av kreativitet och passion för fotografi, där varje projekt är noggrant utformat för att fånga det perfekta ögonblicket.

.
.
Instagram: @grimesque – Burlesque och mer utmanande projekt.

Dann AragrimFotograf/ videograf
Uppvuxen med digitalt engagerade föräldrar valde jag självklart El/Tele-programmet. Där specialiserade jag mig på Ljud och Bild, vilket lade grunden för mitt djupa intresse för film och foto. Redan innan digitalkameran var vanlig, skapade jag filmer och tog foton med traditionell film. Mitt tekniska intresse har format mig till en tekniskt kunnig fotograf, där teknik och olika uttryck definierar mitt arbete. Som en entusiast av nya appar, teknologiska framsteg och innovationer är jag alltid först att utforska. I dagens digitala era blomstrar jag och njuter av att greppa kameran för att experimentera med den senaste tekniken.

Instagram: @mr_Aragrim – Sidoprojekt och andra udda jobb.