Om oss – Ida och Dann!

Vi är två kreativa äkta makar som älskar att ha nya projekt på gång! Intresset för fotografi delar vi båda och arbetar gärna tillsammans i våra projekt då vi kompletterar varandra. Beroende på fotouppdrag gör vi en avvägning vem som är huvudansvarig för just detta tillfället (First vs Second shooter). Detta gör att vi vet våra roller och kan leverera ett bredare spann av bild/filmmaterial.

IdaFotograf/kreatör
Jag har en bakgrund inom bild och form och har lätt för att skapa och designa om det är något som tilltalar mig. Kameran är mitt främsta verktyg och jag älskar att göra projekt där det krävs lite extra förberedelser. Tex hänga på loppisar för att hitta den perfekta outfiten som behövs, spana efter rätt plats och grotta ner mig i fotoinspiration! Kan även sitta i timmar med tutorials på youtube som förbättrar mina foto- och redigeringskunskaper.

.
.
Instagram: @grimesque – Burlesque och mer utmanande projekt.

Dann AragrimFotograf/ videograf
Född och uppvuxen med digitalt intresserade föräldrar var El/Tele-programmet ett självklart val. Där riktade jag in mig på Ljud och bild som lade grunden till mitt intresse för film och foto. Långt innan digitalkameran var ett faktum skapade jag filmer och tog foton med gammal hederlig film. Tekniskt intresse har gjort att jag blivit mer en teknisk fotograf där teknik och olika uttryck är mitt signum. Är det en ny app, teknik, utveckling är jag den första att prova. I dagens digitala värld frodas jag och älskar att ta kameran i handen och testa en ny teknik.

Instagram: @mr_Aragrim – Sidoprojekt och andra udda jobb.