PORTFOLIO

MINNEN PÅ BILD

Aragrims portfolio bjuder på en variation av olika fotouppdrag och som vår kund har du alla möjligheter att påverka resultatet av dina färdiga bilder. Vi anpassar fotograferingen efter vad för slags bilder du är ute efter. Ibland är det kanske mer förberedelse som krävs och efterredigering för att få det där lilla extra. För oss börjar ett uppdrag med god kommunikation och tydliga förväntningar – It takes two to tango!

PORTRÄTT

Ögon porträtt Emma

BRÖLLOP

Vad kostar en fotografering?

Prisbilden beror på under vilka förutsättningar  fotograferingen ska ske och vad bilderna ska användas till. Vi tar alltid ett första möte för att stämma av om vi kan möta era tankar kring de fotografier som ni önskar och att vi är rätt fotografer för er. Priset utformas utefter vad det är ni vill ha och hur mycket tid och planering som kommer att gå åt samt inräknad tid för redigering. Vi lämnar inte ifrån oss oredigerade bilder och vi gör en första sortering för att det ska hålla den standarden som vi vill uppnå.

Vill du göra någon speciell fotografering tex porträtt med tema är vi väldigt glada för att hjälpa till! För att det ska bli en bra helhetsbild ger vi gärna förslag på hur man kan tänka kring styling, props och plats!  Även inför en ”vanlig” porträttfotografering ger vi råd och tips på vad man kan tänka på för att bli sitt bästa jag på bild!