Bröllop?

Eftersom alla bröllop är olika så vill vi gärna träffas några gånger för att stämma av era förväntningar och önskemål för att kunna leverera de bilder som ni önskat er.

Vi är alltid två fotografer som fångar er dag.

Ni kan boka oss för olika paket: bröllopsporträtt, vigselpaket, bröllopspaket eller för heldagsbröllop.

Känslor, glädje och minnen.  Vi sätter guldkant på er dag

Förväntningar

Börja med att prata sinsemellan om era egna tankar och värderingar om vad som är viktigt. Det är rätt vanligt att man tror sig veta vad den andra tänker men har ni verkligen frågat varandra? Skriv gärna ner på vad ni kommer fram till!

Budget

Budget, vad är rimligt att lägga för er? Undersök gärna vad olika lokaler kostar och vad som ingår. Mat och dryckespaket kan variera beroende på var i landet man befinner sig. Hur många gäster kan ni bjuda? 

Fotograf

Vem ska föreviga er stora dag? Vill ni samla bilder ifrån gästers mobiltelefoner eller vill ni få de där fantastiska bilderna med bra skärpa och smickrande vinklar? Om ni önskar att en fotograf är på plats är det viktigt att involvera fotografen i ett tidigt skede. 

Vad behöver jag tänka på?

Bröllopsfotografen

Tid

Planera in tid för fotografering

För att få ut mest av fotograferingen på er bröllopsdag så är det viktigt att planera in gott om tid för fotografering vid rätt tillfällen. Det är lätt att tiden springer iväg och det bästa ljuset falnar. Om ni har heldag så är det viktigt att planera in tid för grupper och andra speciella fototillfällen.

Pauser

Fotografernas pauser

Vi uppskattar och önskar att pauser planeras in och att detta inte krockar med aktiviteter som sker på bröllopet.

Kontrakt

Vi skriver alltid kontrakt

Vi vill att både ni och vi som fotografer är trygga i vår överenskommelse och att vi levererar det vi sagt att vi ska.

Tydlig kommunikation

Vid planeringsmöten

Var noga med att beskriva och lägga fram era förväntningar på oss som fotografer. Vad är er förväntan på bilderna? Se hur vår stil är och be gärna om gallerier att granska om ni är osäkra på vilken stil vi har.

Leverans av bilder

Hur levereras bilderna

Leverans av bilder ska ske enligt överenskommelse i kontraktet. Vanligen är det 2-3 bilder dagen efter för att kunna delas på social media. Sedan är det fotografens utvalda i ett galleri på Pixiset. Sedan är det förlöpande under de närmaste veckorna till Goodle drivemapp.

Är ni redo för en unik och spännande fotoupplevelse?