Lakefox Gundogs

augusti 20, 2021

Allyce och Pontus behövde främst nya bilder på sina hundar till sin webbsida, men även en liten filmsnutt till sociala medier. Det var ett spännande foto/filmuppdrag i vår smak! Lakefox Gundogs som deras kennel heter föder upp gula och svarta jaktlabradorer i Örsjö.

Hundar är ofta väldigt glada i sig och mycket energi som vill ut. Detta fotouppdrag hade vi en aning om vad som väntade i och med vi har egna hundar med mycket bus i. Att fotografera hundar kräver både tålamod och gott om tid. Vi fick mycket goda förutsättningar då hundarna är supertränade och det ostadiga vädret sprack upp under tiden till ett vackert kvällsljus.

Phoebe, Rachel, Bing och minstingen Geller fick alla följa med ner till idrottsplatsen vid Örsjön för att visa upp sina färdigheter. Apportering är något som Allyce och Pontus har lagt ner mycket tid på och även tävlat i.  

 Efter en aktiv och fartfylld stund med apportering fick hundarna sänka tempot och posera i björkallén. Ljuset silades fint mellan trädkronorna och hundarnas päls glödde i motljuset. En runda med apportering av tennisboll slank med in i fotograferingen här med. –>Se bilderna här!

Som belöning (och extramaterial för oss fotografer) fick hundarna busa av sig i Örsjösjön.De fullkomligt älskar vatten och det var svårt att inte bli blöt!    

More Lifehack Videos